Hvad sker der hos E-Komplet?

Tiden flyver, og det er blevet forår med længere dage og fuglekvidder…

… hvilket er herligt, for på kontoret er der blevet indført en lille kollegial hyggegåtur efter frokost, så man lige kan få lidt frisk luft, og måske endda lidt solskin, i løbet af dagen.

Vinteren har budt på en del travlhed, hvor en masse hårdt arbejde bl.a. gik på at få den nye købsfaktura sendt ud. Især supporten har haft travlt i denne periode med mange kald fra kunderne, som skulle vejledes og supporteres i de nye opdateringer, men det lykkedes rigtig fint, og vi giver et klap på skulderen til alle på kontoret for indsatsen i denne periode og takker vores kunder for deres tålmodighed.

Vokseværk i kundekartoteket

Nu er vi på den anden side, hvilket har givet plads til at rette kræfterne mod nye opgaver. Vi har fået en masse nye kunder, som alle har skulle startes op – og der kommer stadig flere til. Vi er rigtig glade for, at der er flere og flere virksomheder, som vælger E-Komplet som deres fortrukne IT-løsning, og det er dejligt at se, at de alle gode oplevelser spredes kunderne i blandt.

I takt med at E-Komplet vokser, betyder det også, at vi har måtte arbejde på et nyt server setup, så vi fortsat kan holde hastigheden oppe med vores voksende kundekartotek. Der knokles, men humøret er højt, og stemningen på kontoret indikerer masser af gåpåmod over vores opadgående kurve – let’s do this!

Besøg fra ProLøn

Vi har ligeledes haft fornøjelsen af at have ProLøn på besøg hos os til en god snak om deres lønopsætning.

ProLøn nu har oplært vores supportere i deres lønopsætning, så vi nu også kan konsultere vores kunder om denne opsætning, når vi hjælper med opstart af E-Komplet. Vi kan hjælpe, både hvis du allerede er eksisterende kunde hos ProLøn, eller hvis du er ny kunde som ønsker at skifte til ProLøn. Fedt!