En IT-løsning anderledes end de andre?

E-Komplet har til formål at hjælpe dig som håndværker til en lettere hverdag, så du både har tid og overskud til at fokusere på dit håndværk. Læs med her, og lær mere om, hvordan vores løsning adskiller sig fra andre i branchen.

Én og samme løsning

Mange i håndværkerbranchen kender det sikkert – det kan være tidskrævende at skulle forbinde flere forskellige systemer og få dem til at samarbejde. Man har måske ét system til regnskab, et andet til planlægning og måske sker timeregistrering manuelt med blyant og papir eller i et helt trejde system! Det kan derfor være noget af et puslespil, der skal gå op, når der skal oprettes og afsluttes sager, laves løn, faktureres og bogføres.

E-Komplet har bygget et IT-system specifikt til håndværkerbranchen, der samler alle nødvendige funktioner i én løsning. Det betyder, at mester får nemmere styr på de igangværende arbejder, montørerne i marken får samlet deres timesedler digitalt og bogholderne på kontoret får mere tid til de opgaver, der skaber værdi i virksomheden.

En mere enkel hverdag

Hos én af E-Komplets kunder, Vestkystens VVS, har man tydeligt kunne mærke, hvordan hverdagen har ændret sig efter implementeringen af et samlet system. Med E-Komplet er de fleste administrative opgaver i den vestjyske virksomhed blevet lettere og mindre tidskrævende. Det er endda blevet så nemt i faktureringsdelen, at indehaver Torben Jensen nu selv er med til at lave mange fakturaer:

Vi sparer rigtig meget tid på godkendelse af købsfakturaer og fakturering. Med E-Komplet er det væsentlig nemmere og mere enkelt. Efter vi har fået E-Komplet, laver jeg rigtig mange fakturaer selv“.

Læs hele referencen med Vestkystens VVS her. 

Ligesom Vestkystens VVS kan en anden kunde, Brørup VVS, også nikke genkendende til både tidsbesparelser og nemmere arbejdsgange. Før E-Komplet var især lønkørsel en stor tidsrøver for virksomheden, der modtog arbejdskort fra svendene på papir, hvorefter de skulle indtastes manuelt i systemet. 

Vi bruger meget mindre tid på bogholderi end tidligere. Jeg tror, at det maksimalt tager mig en time at lave løn nu. Det er endda højt sat“.

Læs hele referencen med Brørup VVS her.

Ikke som de fleste systemer

Men hvorfor er E-Komplet så anderledes end de fleste andre IT-leverandører på markedet? Svaret skal findes i det, at E-Komplet netop er en samlet løsning, der ikke kræver integration med andre systemer. Derved er der kun én brugerflade og ét system at forholde sig til. Dertil har vi også, hvis vi selv skal sige det, verdens måske bedste support, der altid er klar til at hjælpe og vejlede i systemet – og hvor både små og store spørgsmål er velkomne.

“Med E-Komplet har vi fået et samlet system – og det var jo det, jeg ledte efter. Det har forenklet mange ting for os alle sammen. Vi sparer tid, og jeg kan følge time- og materialeforbrug. Det virker som det skal – og det er vigtigt! Jeg er jo ikke blevet selvstændig for at sidde inde på kontoret og bruge dagen på at lave administration”, fortæller Karsten Larsen fra Hassing Huset.

Læs hele referencen med Hassing Huset her.

Vil du vide mere om E-Komplets mange funktioner? Læs mere lige her.

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på LinkedIn
Del på email
Del på mail

Har du lyst til at høre mere om E-Komplets samlede løsning?

Vi vil meget gerne fortælle dig om E-Komplet og hvordan vores samlede IT-løsning kan hjælpe din virksomhed. Ring til Marie på tlf. 69 15 27 82 for at høre mere – det tager kun 10 min.

Vil du hellere, at vi ringer dig op? Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger for at booke et uforpligtende telefonmøde.

Book et uforpligtende telefonmøde

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

Seneste blogindlæg

Planlægningen bliver både nemmere og mere effektiv, og du får meget mere end bare en kalender

Sådan anvender du filtre for en overskuelig planlægning

  Har du udfordringer med at holde det store overblik over kalenderen? En proppet kalender er typisk en god kalender i arbejdshenseende, men den kan også nemt gå hen og blive decideret uoverskuelig. I dette indlæg viser vi, hvordan du nemt kan sortere i din planlægning ved hjælp af E-Komplets filterfunktion. Nogle gange skal man

Læs mere »

Sådan bruger du E-Komplets app

Er du ny bruger af E-Komplets app eller er du bare nysgerrig for at se, hvordan den er skruet sammen? Vores helt egen videoguide-guru, Michael Madsbøll, hjælper dig i dette indlæg med at blive superbruger af app’en på ingen tid.  Hos E-Komplet har vi rykket arbejdskortet og alt, der hører med til det, ind på

Læs mere »

Vidste du, at du i E-Komplet kan du lave automatisk kontrol af købsfakturaer?

Er du træt af at gennemgå dine købsfakturaer linje for linje for at sikre, at du får dine aftalte rabatter? Med E-Komplets fakturakontrol bliver dine købsfakturaer automatisk kontrolleret, således du altid er sikker på at få de korrekte priser. https://www.youtube.com/watch?v=FznJPQc-Xik&feature=emb_title E-Komplet hjælper dig med at undgå at betale for meget på grund af fejl på

Læs mere »