Virksomhedens mest værdifulde medarbejder?

Vi har sendt et nyt nyhedsbrev afsted, og i denne udgave kan du bl.a. læse om, hvorfor bogholderen måske er den vigtigste medarbejder i virksomheden, og hvordan E-Komplet kan hjælpe med at optimere bogholderens tid.

Læs mere om E-Komplets regnskabsprogram

Bogholderen sidder med overblikket

Bogholderen er på mange måder virksomhedens vigtigste medarbejder, og med E-Komplet får bogholderen et redskab, der sparer ham/hende for en masse tastearbejde og arbejdsopgaver, der ikke skaber værdi for virksomheden.

Med E-Komplet får bogholderen et arbejdsredskab, der giver øjeblikkelig overblik. Derved bliver man som bogholder også virksomhedens mest værdifulde administrative medarbejder, da man aktivt kan være med til at bidrage til at styrke bundlinjen.

Med E-Komplet findes der en del forskellige redskaber, bogholderen og andre i virksomheden kan bruge til at skabe overblik – man kan bl.a. lave udtræk af igangværende arbejder:

Se videoen om udtræk af rapport om igangværende arbejder

E-Komplet samler automatisk al væsentlig information og sørger for, at alt foregår elektronisk, når en sag oprettes i systemet. Derved har man som bogholder mulighed for at løbende holde øje med økonomien på igangværende arbejder.

Eksempler på funktioner i regnskabsdelen:

  • medarbejdernes elektroniske timesedler lægges automatisk ind på sagen
  • indkøb af materialer lægger sig automatisk på sagen
  • elektroniske fakturaer lægger sig automatisk på den rette finanskonto
  • fakturering direkte fra sagen
  • prismatrix til styring af salgspriser

Ny version af købsfaktura

Hos E-Komplet mener vi, at fakturering skal være så nemt og hurtigt som muligt. Derfor sendte vi i starten af året en opdatering af vores købsfaktura ud. Den nye version af købsfakturaen har en masse funktioner, der gør processen endnu nemmere end før. I nedenstående link kan du se en kort video om det generelle arbejdsflow i E-Komplet, når man bogfører en købsfaktura.

Se videoen om det generelle arbejdsflow