Ordrestyring

Vi hjælper dig med at håndtere dine ordrer effektivt

Abonnement ikon hjemmeside

Prismatrix

Vores løsning inkluderer en indbygget prismatrix (prisberegner). Prismatrixen hjælper dig med at styre dine salgspriser for grupper, debitor og kreditor.

Materialeforbrug E-Komplet

Grossistkatalog

Vi kan indlæse dine grossisters varekataloger, så du uden problemer kan finde de varer, du har brug for og nemt påføre dem direkte på den aktuelle sag.

Tidsregistrering ikon

Digitale arbejdssedler

E-Komplet inkluderer en app til dine folk i marken, der gør det nemt for dem at registrere deres time- og materialeforbrug, udføre KS m.v. — direkte på sagen.

Håndværker ikon

Igangværende arbejder

Vi sørger for, at du altid har et realiseret overblik over dine ordrer. Via vores sagsoversigt kan du nemt se dine ordrers status, forbrug og indtjening.

Følg dine ordrer fra start til slut

Digital ordrestyring til håndværkere

Vores ordrestyringssystem er udviklet specielt til dig, der arbejder i håndværksbranchen. Med E-Komplet kan du lettere holde styr på ordrer, økonomi, medarbejdere og udgifter.

Effektivisér din administration

Som håndværksvirksomhed er hverdagen ofte travl og fyldt med opgaver. Det kan derfor være svært at holde overblikket over alle ordrer og de mange tilhørende informationer — det tager vi hånd om for dig. 

Vi har samlet din ordrestyring, regnskab, timeregistrering, planlægning og meget mere i én løsning. Du kan altså styre hele din virksomhed fra ét system, uden du skal synkronisere data eller vente på, at de bliver opdateret.

Sagsoversigt entreprisestyring
Hovedsag og undersager

En nemmere proces for alle

Det er nemt at oprette nye ordrer i E-Komplet samt styre de igangværende. Når du har oprettet en ordre, ryger den direkte ud til dine medarbejdere på deres mobil eller tablet. Her kan de bl.a. se, hvor ordren skal udføres og om der f.eks. skal laves kvalitetssikring.

Når en ordre er meldt færdig i app’en af medarbejderne i marken, ligger den automatisk klar i systemet til fakturering. Alle time- og materialeregistreringer er automatisk påført, så dette skal ikke indtastes manuelt — fakturaen skal bare sendes afsted med ét klik.

Altid adgang til data

I E-Komplet får du en indbygget afrapportering, du kan bruge til at skabe overblik over, hvordan det er gået med dine ordrer og tilbud, se medarbejderstatistik m.v.

Hvis du f.eks. gerne vil se, hvordan dine afsluttede ordrer egentlig har klaret sig, kan du hente en sagsanalyse ned som Excel-fil. I rapporten er det bl.a. opgjort, hvem dine top 20-kunder er, hvilke kunder der er flest ordrer på og hvilke ordretyper, du tjener mest på.

Afspil video om Udtræk af rapporter videografik

Se hvordan du trækker rapporter ud i E-Komplet

Spar ressourcer

Sæt din sagsstyring i vater

Mere end 800 håndværksvirksomheder har allerede valgt vores samlede løsning 
– hør hvordan de har sparet både tid og penge med E-Komplet.

Frifelt El kontor

Frifelt El havde allerede digitaliseret de fleste arbejdsgange, da E-Komplet dukkede op på deres radar. Efter at have fået præsenteret E-Komplet stod valget klart, og beslutningen blev nemt truffet.

Læs mere »
HC Malerfirma kontor

HC Malerfirma udfører hele paletten af malerarbejde til både private- og erhvervskunder. Den ca. 55 mand store virksomhed har mange typer af opgaver, tilbud og medarbejdere at holde styr på.

Læs mere »
Vestfyns Tømrerforretning

For at holde styr på en voksende forretning bruger Vestfyns Tømrerforretning E-Komplet, der har været en vigtig brik for at få hverdagens puslespil til at gå op.

Læs mere »

Har du 10 min.?

Vil du høre mere om E-Komplet? Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte på tlf. 69 15 27 82 eller info@e-komplet.dk.

Mobil app i hånd

Vil du have bedre overblik over dine ordrer?

Vi skaber overskud til mere end 850 danske håndværksvirksomheder — hør hvordan!

John, Thomas, Michael og Stig sidder klar til at fortælle dig meget mere om, hvordan E-Komplet kan effektivisere og skabe overskud i din virksomhed.

Forretningskonsulenter John, Thomas, Michael og Stig

Lær mere om vores skræddersyede IT-løsning til håndværkere!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få indsigt i, hvordan E-Komplet kan tage hånd om din virksomheds digitale behov.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du vores vilkår og betingelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

E-Komplet cloudløsning på PC