Johnnys staldtips:

Sagsanalyse
Håndværkere med tablet i hånd

Hvordan finder du ud af, hvor du skal lægge dit fokus for at sikre en bedre bundlinje? Det har jeg et godt bud på! Det involverer hverken din revisor, bogholder eller Google. Grundlaget for, hvor du bør lægge dit forretningsfokus kan du nemlig få fra en sagsanalyse — og i E-Komplet har du adgang til sådan en med kun et enkelt klik.

Hvad er en sagsanalyse?

En sagsanalyse giver dig et hurtigt overblik over vigtige nøgletal for dine afsluttede sager. Den hjælper dig i bund og grund med at se, hvad der går godt og hvad der går knap så godt. Du får altså indblik i, om der er nogle sagstyper, du skal jagte mere end andre.

En sagsanalyse viser dig bl.a. dine afsluttede sagers:

  • Omkostninger
  • Omsætning
  • Timeforbrug
  • DB pr. time

Sagsanalyse i E-Komplet

I E-Komplet har du mulighed for at trække en rapport på dine afsluttede sager — altså en sagsanalyse. Når du henter en sagsanalyse i E-Komplet, får du den direkte ud som Excel-fil. 

Herfra kan du dykke ned i dine nøgletal:

  • Se hvilke typer af sager, du tjener penge på. Du får indblik i, hvad du har haft af omkostninger og omsætning, hvad dækningsbidraget har været og hvor mange timer, der er registreret på hver opgave
  • Hvis du anvender dimensioner som Afdeling, Bærer og Formål, så får du også her en oversigt over fordelingen af omkostninger og omsætning på dem

Er du allerede bruger af E-Komplet? Du finder sagsanalysen under “Sager” > “Afsluttede sager”, hvor du blot klikker på sagsanalyse. Bemærk: Data der kommer med i analysen, modsvarer de data, du har fremsøgt i selve oversigten under “Afsluttede sager”.

Bliv klogere på E-Komplet

Er du nysgerrig på at lære mere?
Camilla J portræt
Mød E-Komplet

Mød Camilla fra supporten

I 2023 var transfervinduet for bogholdere åbent på det helt rigtige tidspunkt. Camilla var på udkig efter nye arbejdsgange og vi manglede en økonomikyndig supporter. Handlen gik godt

Læs mere »

Har du lyst til at vide mere om sagsanalyse?

Udfyld formularen, så hører du fra Johnny eller en af vores andre dygtige folk hurtigst muligt.
CTA billede dashboard

Vil du lære mere om E-Komplet?

Lær mere om vores skræddersyede IT-løsning til håndværkere!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få indsigt i, hvordan E-Komplet kan tage hånd om din virksomheds digitale behov.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du vores vilkår og betingelser. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

E-Komplet cloudløsning på PC